Aktuality a akce - Co je u nás nového

Likvidace automobilu Huslenky

Likvidace automobilu Huslenky

21. září 2022

Dnes začínáme v Huslenkách. Zdarma odtahujeme automobil na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Huslenek Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace vozu Čeladná

Likvidace vozu Čeladná

19. září 2022

Dnes začínáme na Čeladné. Zdarma odtahujeme vůz na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Čeladné Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace vozidla Nový Jičín

Likvidace vozidla Nový Jičín

16. září 2022

Dnes začínáme v Novém Jičíně. Zdarma odtahujeme vozidlo na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Nového Jičína Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace autovraku Ostrava - Hošťálkovice

Likvidace autovraku Ostrava - Hošťálkovice

14. září 2022

Dnes začínáme v Ostravě - Hošťálkovicích. Zdarma odtahujeme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Ostravy - Hošťálkovic Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace vraku Kelč

Likvidace vraku Kelč

12. září 2022

Dnes začínáme v Kelči. Zdarma odtahujeme vrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Kelče Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace auta Sviadnov

Likvidace auta Sviadnov

9. září 2022

Dnes začínáme ve Sviadnově. Zdarma odtahujeme auto na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla ze Sviadnova Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!