Aktuality a akce - Co je u nás nového

Likvidace auta Nový Hrozenkov

Likvidace auta Nový Hrozenkov

31. ledna 2020

Dnes začínáme v Novém Hrozenkově. Zdarma odtahujeme auto na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Nového Hrozenkova Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace automobilu Janov

Likvidace automobilu Janov

28. ledna 2020

Dnes začínáme v Janově. Zdarma odtahujeme automobil na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Janova Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace automobilu Mosty u Jablunkova

Likvidace automobilu Mosty u Jablunkova

24. ledna 2020

Dnes začínáme v Mostech u Jablunkova. Zdarma odtahujeme automobil na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Mostů u Jablunkova Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace vraku Vendryně

Likvidace vraku Vendryně

21. ledna 2020

Dnes začínáme ve Vendryni. Zdarma odtahujeme vrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Vendryně Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace vozidla Muglinov

Likvidace vozidla Muglinov

16. ledna 2020

Dnes začínáme v Muglinově. Zdarma odtahujeme vozidlo na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Muglinova Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!

Likvidace vozidla Ostrava - Třebovice

Likvidace vozidla Ostrava - Třebovice

13. ledna 2020

Dnes začínáme v Ostravě - Třebovicích. Zdarma odtahujeme vozidlo na ekologickou likvidaci od zákazníka, který si vybral bezplatné profesionální služby ověřeného vrakoviště Milata a má tak odtah a ekologickou likvidaci vozidla z Ostravy - Třebovic Zdarma - samozřejmě s výkupem navíc!